Lotjes dagboek

Knutsel en win
Scholenwedstrijd

We hebben net de scholenwedstrijd afgerond. Bedankt voor jullie inzendingen! Poes en ik zijn nachten lang bezig met het bekijken en het is moeilijk beslissen!

Hou zeker Facebook in de gaten voor een selectie van de beste werken … en de bekendmaking van de winnaars natuurlijk!

Knutsel met je klas
en win boeken voor de hele school!

Het nieuwsgierige heksje Lotje is jarig! Op 7 maart bestaat ze exact 25 jaar. Om deze verjaardag te vieren, organiseren uitgeverij De Eenhoorn en streekkrant Deze Week de grote Lotje-scholenwedstrijd. Die gaat over haar heruitgegeven boek met de toepasselijke titel: ‘Lotje is jarig’.

Doe mee en maak kans om een van de drie winnaars te worden die 50 boeken voor de schoolbibliotheek krijgen. Elke klas die meedoet krijgt bovendien een Lotje-verjaardagsfeestpakket met een verjaardagskalender, verjaardagskaartjes en een kroon.

Voor wie?

• 2de kleuterklas
• 3de kleuterklas
• 1ste leerjaar

Wat moet je doen?

Vier de verjaardag van Lotje in de klas. Versier de klas met Lotje-heksenaccessoires, knutsel verjaardagsversiering en Lotje-kronen, bak een Lotje-taart, maak een Lotje-verjaardagslied … En misschien komen haar heksenvrienden of de dieren uit het bos wel op bezoek? Alles kan en mag: een tekening, een schilderij, een creatie van klei, een maquette, een kijkdoos, een filmpje, … Zolang Lotje er maar in zit!

Meer weten? Hier vind je alle details!